Förnyat förtroende för styrelsen

Under ett välbesökt årsmöte valdes Hanna Nyberg om som ordförande för Journalistklubben vid SVT.

Under torsdagen den 16 mars samlades ett 40-tal medlemmar i Radiohusets studio 5 i Stockholm för årsmöte och utöver den sedvanliga formalian höll också Nadja Tervo, från Stockholm universitet, en föreläsning om retorik och konsten att nå ut med sitt budskap.

Nygammalt ansikte i styrelsen

Journalistklubbens styrelse är så gott som intakt men med en mindre justering, Frans Andersson som under året ska vara föräldraledig ersätts av Martin Strömberg. Martin Strömberg arbetar idag som utbildare och redigerare och många har fått hans hjälp via redigeringssupporten. Han har tidigare varit ledamot i klubbstyrelsen och gör nu alltså come back.

Större diskussioner

Förändringen av lokala nyheter på morgonen, avtalsrörelsen och årets lönerevision var ämnen som stod högt på dagordningen för medlemmarna att diskutera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *