Vad ska klubben göra 2018?

Snart är det årsmöte för Journalistklubben vid SVT och nu är det hög tid att du som medlem skickar in förslag på vad klubben ska arbeta med under året. 

Förra året fick vi in sex motioner och under året har de varit fokus för styrelsens arbete på olika sätt.

Sektionen Gävle Dala motionerade om ökad utbildning om Arbetsmiljöverkets föreskrift om organisatorisk och social hälsa, och Luleå motionerade om träning på arbetstid och att hälsokontroller skulle införas igen. Detta har klubben föreslagit i SVT:s centrala arbetsmiljökommitté. Hittills har företaget inte gått med på detta, men styrelsen fortsätter att arbeta i frågan.

Övriga motioner handlade om tjänstepension, periodiskt schema och bestämmelserna om karensdag. Hur resultatet blivit av de här förslagen kommer vi att redovisa på årsmötet.

Nu ser vi fram emot nya förslag – din sektion eller du som medlem kan skicka en motion kring vad du tycker styrelsen ska arbeta med eller hur klubben ska organiseras. Senast den 15 februari vill vi ha din motion till journalistklubben@svt.se. Årsmötet äger rum i Stockholm den 15 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *